TianDe  е  корпорация за здраве и красота,даряваща на клиентите си жизненост,очарование и  съвършенство . Централният офис на компанията се намира в Русия,град Барнаул, който се явява административен център на Алтайския край .До момента 32 страни /като Русия,Полша,Чехия,Украйна и др./се радват на резултатите от продукти tianDe.Високият стандарт,който фирмата  успешно отстоява от 2007 год. до момента , се дължи на екипа от квалифицирани  лекари,козметолози и фитотерапевти .Вдъхновени от хилядолетните традиции в Китай и Тибет,екипа работи по древни рецепти ,в които се използват БИО продукти, натурални съставки, екстракти от растения и билки,произведени  изцяло в съответствие с международните стандарти и сертификати за качество по ISO 9000-2001 и GMP. Стандартът GMP  е система от правила за производство на фармацевтична продукция. Това е стандарт, който гарантира, че продуктите се произвеждат, съхраняват и контролират постоянно в съответствие с определени изисквания. Набляга се на контрол не само на крайния продукт, но и на всички етапи на производството.Водата,която се изплозва в тази козметика е извлечена от минерални извори,както и от морските дълбини.Пречистена е с помощта на мембранна технология-процес ,в хода на който водата се обогатява с микроелементи,включени в козметичните продукти.Лечебната козметика е коктейл от билки и натурални екстракти от женшен,жожоба,бамбук,лотос,сребро,биозлато,змийска мас,хрущал от акула и др.

Терминът „козмецевтика“ е въведен преди повече от 20 години от американския дерматолог Албърт Клигман,  е съчетание на „козметика“ и „фармацевтика“. Това са средствата, които са способни не само да ликвидират различните естетични недостатъци на кожата, но и да въздействат върху причината за тяхното възникване.

Козмецевтичните продукти се различават от обикновените по това, че могат да повлияят на структурата на кожата, при това без да съдържат лекарствени или хормонални съставки.

Най-важната функция на козмецевтиката е подобряване на естествената способност на кожата за самовъзстановяване, укрепване на кожната бариера, оттук предотвратяване загубата на влага, успокояване и облекчаване на раздразванията, усещането за дискомфорт и белене.

Едно от най-важните изисквания към козмецевтичните препарати е отсъствието на каквито и да е било странични ефекти при употребата им. Изключение е възникването на непредвидена алергична реакция спрямо един или друг компонент на козмецевтичното средство.

…и днес хиляди години по-късно,всички ние имаме възможността, да се възползваме  от изключителните продукти на tianDe,които съчетават в себе си древното с модерното . В заключение ще кажем,че tianDe,е козмецевтика,която ни помага да съхраним своето здраве и красота ,по един удивителено лесен  начин-с чудодейнте си  продукти,чийто резултати няма да закъснеят ! Убедете се сами !

 

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.